WOODLIVING

WOODLIVING har specialiseret sig i design af møbler lavet af genbrugt træ. Dette giver hvert møbel sit helt helt eget særpræg.

Splintens Snitteskole

Jeppe -1.jpg

Find din indre snedker!

Hos Woodliving har vi udviklet kurser for dig, der gerne vil lære at bearbejde træ. Du får kyndig vejledning i et rart fællesskab på vores værksted i Fredensborg. På vores kurser vil du opleve hvilke teknikker, man bruger når man former et stykke fra start til slut. Du vil lære at bruge forskellige værktøjer, hvor du vil blive indspireret til at finde den endelige form på dit træ.

 

 

Ønskes yderligere informationer omkring kurset og ledige datoer, kontakt Jeppe Rose - 31 34 84 07

Besøg: www.rosebyg.dk

 

Tapas - Kursus 1

 Tapas platte   

Tapas platte

 

Tapas platten er en rigtig god opgave at starte med. Du får selv lov til at vælge et stykke træ, som du skal bearbejde, indtil det ender med en smuk og lækker overflade.

godt at vide: alle stykker er forskellige, så ud fra vores store lager får du mulighed for at skabe dit eget unikke look.  

 

Knivholder - Kursus 2

 

Knivblokken består af flere dele, som sættes sammen til en stor blok. Du vil få mulighed for selv at vælge de stykker træ, du synes, er smukkest og passer dig bedst.

godt at vide: Her vil det være smart, at du måler dine knive op i forvejen, hvis det skal være til dig selv. Vi har bearbejdet en del af materialerne i forvejen, for at spare på tiden, så du kan fokusere på detaljerne. (Dette gør vi for at undgå for mange gentagelser, så du lærer så meget som muligt.)

 Knivblok

Knivblok

 

Vinholder - Kursus 3

 Vinholder

Vinholder

Vinholder. Her skal der kræses lidt for opgaven. Du skal selv sammensætte det træ, du synes, der ser pænest ud. Du vælger også, om det skal være til 4, 6 eller 8 flasker vin.

godt at vide: Vi har bearbejdet en del af materialerne i forvejen, for at spare på tiden, så du kan fokusere på detaljerne. (Dette gør vi for at undgå for mange gentagelser, så du lærer så meget som muligt.)

 

 

 

 

Hvad følger med:

- Aftensmad i form af en sandwich (vi spiser, imens vi arbejder.)

- vand, kaffe, te.

- De produkter du når at lave.

- Forsikring, som dækker dig undervejs på kurset.

- Sikkerhedsudstyr under kursus forløb.

 

 
 

Ønskes yderligere informationer omkring kurset og ledige datoer, kontakt Jeppe Rose - 31 34 84 07

Eller besøg: www.rosebyg.dk

 

 

Billeder fra tidligere Kurser:

Woodliving_Undervisning 040.jpg
Woodliving_Undervisning 010.jpg