WOODLIVING

WOODLIVING har specialiseret sig i design af møbler lavet af genbrugt træ. Dette giver hvert møbel sit helt helt eget særpræg.

Splintens Snitteskole

Hos Woodliving har vi lavet et kursus, hvor man kan prøve sine evner af, som snedker. Du vil blive kyndigt vejledt igennem et 10 times kursusforløb. Du kan vælge imellem 3 hverdage eller 2 søndage. Du vil her lære at bruge forskellige typer værktøjer, til at udarbejde nogle special designede produkter. Dem får du naturligvis med hjem. Kurset vil blive afholdt på Woodlivings hyggelige værksted i Fredensborg. Det betyder maksimalt 8 deltagere på et hold. 

Se ledige datoer her - Kursus datoer og tilmelding

Trin - 01:

På grundkurset får du mulighed for at lave alle disse tre ting.

Tapas platte  

Tapas platte

 

Vinholder

Vinholder

Knivblok

Knivblok

Tapas platten er en rigtig god opgave at starte med. Du får selv lov til at vælge et stykke træ, som du skal bearbejde, indtil det ender med en smuk og lækker overflade.

godt at vide: alle stykker er forskellige, så ud fra vores store lager får du mulighed for at skabe dit eget unikke look.  

Knivblokken består af flere dele, som sættes sammen til en stor blok. Du vil få mulighed for selv at vælge de stykker træ, du synes, er smukkest og passer dig bedst.

godt at vide: Her vil det være smart, at du måler dine knive op i forvejen, hvis det skal være til dig selv. Vi har bearbejdet en del af materialerne i forvejen, for at spare på tiden, så du kan fokusere på detaljerne. (Dette gør vi for at undgå for mange gentagelser, så du lærer så meget som muligt.)

Vis os hvad du har lært!

Vinholder. Nu skal du bruge dine nylærte evner til at kræse for den sidste opgave. Her skal du igen selv sammensætte det træ, du synes, der ser pænest ud. Du vælger også, om det skal være til 4, 6 eller 8 flasker vin.

godt at vide: Vi har bearbejdet en del af materialerne i forvejen, for at spare på tiden, så du kan fokusere på detaljerne. (Dette gør vi for at undgå for mange gentagelser, så du lærer så meget som muligt.)

 

Sikkerhed: Grundet sikkerhed, skal der under hele kurset bæres sikkerhedssko, briller og til tider høreværn. Disse ting indgår i prisen og er noget deltagerne får med hjem bagefter. 

 

Hvad følger med:

- Aftensmad i form af en sandwich (vi spiser, imens vi arbejder.)

- vand, kaffe, te.

- De produkter du når at lave.

- Sikkerhedsudstyr, høreværn, briller og sko ( som du naturligvis får med hjem )

- Forsikring, som dækker dig undervejs på kurset.

Pris for Kursus - 01 er 3.590,00 kr. inkl. moms. pr. person.

 

Bestil kursus på mail - info@woodliving.dk  - skriv Kursus 01 i emnefeltet.

Se ledige datoer her - Kursus datoer og tilmelding

Ønskes yderligere informationer omkring kurset og ledige datoer, bede du kontakte Jeppe Rose - 31 34 84 07


 

Trin - 02

er på vej...

 

 

 

Billeder fra tidligere Kurser:

Woodliving_Undervisning 010.jpg