Hylde - 'Rustic' - HYRAA004 - 60cm

Hylde - 'Rustic' - HYRAA004 - 60cm

395.00

Woodlivings ‘Rustic’ Hylder er et af de ældste produkter vi producerer. Lavet af træ fra pallerammer der har set det meste af verden, har hylderne et look med masser af historie og patina.

Woodliving ‘Rustic’ Hylde - Serienummer: HYRAA004 - 60cm

Add To Cart

Pallerammer bliver brugt til at opbevare og sende forskellige produkter rundt i hele verden. Mange gange kommer firmaet der bruger dem deres logo på, så man lettere kan holde styr på hvor de kommer fra. Det giver dem et interessant look, som kan være med til at præge de produkter man bruge dem i. Ofte bliver de også lablet på sidderne med følgesedler eller andre informationer med hæfteklammer. Dem bruger vi meget tid på at fjerne for at sikre en blød overflade og mindre belastning på de maskiner, som vi bruger til at behandle dem med. De fleste pallerammer vi får fat i er lavet af varmebehandlet fyr træ, som har fået sin patina igennem års slid på deres rejser rundt omkring. Dog kommer der nogle gange andre pallerammer ind i spændende hårde træsorter eller andre materialer, så som krydsfiner og lignende. Vi sortere altid det træ fra, som ikke kan bruges og gemmer det bedste til at lave vores produkter af.

Vi tror på håndværk og design går hånd i hånd. Med udgangspunkt i træ vi genbruger bliver hvert produkt unikt da det afhænger af det enkelte materiales egenskaber. Nogen gange får vi store partier ind, andre gange ganske små. Det gør at vi løbende skifter ud i farver, træsorter og sortiment som vi får genbrugt de partier vi har tilgængelige. Derfor kan vi ikke garantere at specifikke produkt og materiale kombinationer kommer igen.

Alle Woodlivings produkter er i deres natur unika og derfor forsynet med et serienr. på en kobberskive.

Du kan med dit unikke serienr. på dit Woodlivingprodukt undersøge dit bords historie og sammensætning af træsorter, samt se dets "fødselsattest" som beskriver processen og partiet af træ det er bygget ud af.

Selv kobberskiverne, med det indgraverede logo, er genbrugt metal fra et smede firma, som leverer medicinalindustrien.

Tværsnit af ‘Rustic’ hylden.

Tværsnit af ‘Rustic’ hylden.