Knivholder - 'Line' - KNNAA006 - 5 knive

Knivholder - 'Line' - KNNAA006 - 5 knive

495.00

Woodlivings ‘Line’ knivholdere er lavet af overskudstræ fra Junckers parketgulvsproduktion. Som kontrast bliver der ilagt en stribe af en anden træsort.

Knivholder - ‘Line’ - Serienummer: KNNAA006 - 40cm - 5 knive

Eg / Valnød

Add To Cart

Woodlivings “Line” knivholdere er lamineret af forskellige stykker hårdtræ såsom eg, mahogni og valnød. Det giver den karakteristiske Woodliving stribe og et spil i farverne. Ved at knivholderen er baseret på træ og indfræsede magneter beskytter det knivens skarphed. Så man roligt tage og sætte sin kniv på plads uden at bekymre sig om slitage på klingen.

Alt træet er selvfølgelig genbrugstræ.

Vi har sammensat et udvalg af forskellige sammensætninger af grundtræ og kontrasttræ:

  • Valnød / Eg

  • Mahogni / Eg

  • Eg / Valnød

  • Eg / Mahogni

Vores knivholdere findes i 3 længder:

  • 40cm - 5 knive

  • 56cm - 7 knive

  • 72cm - 9 knive

Vi tror på håndværk og design går hånd i hånd. Med udgangspunkt i træ vi genbruger bliver hvert produkt unikt da det afhænger af det enkelte materiales egenskaber. Nogen gange får vi store partier ind, andre gange ganske små. Det gør at vi løbende skifter ud i farver, træsorter og sortiment som vi får genbrugt de partier vi har tilgængelige. Derfor kan vi ikke garantere at specifikke produkt og materiale kombinationer kommer igen.

Alle Woodlivings produkter er i deres natur unika og derfor forsynet med et serienr. på en kobberskive.

Du kan med dit unikke serienr. på dit Woodlivingprodukt undersøge dit bords historie og sammensætning af træsorter, samt se dets "fødselsattest" som beskriver processen og partiet af træ det er bygget ud af.

Selv kobberskiverne, med det indgraverede logo, er genbrugt metal fra et smede firma, som leverer medicinalindustrien.