Sofabord - 'Line' - SBNAA002

Sofabord - 'Line' - SBNAA002

3,450.00

Woodlivings ‘Line’ sofaborde er produceret ud af overskudstræ fra Junckers trægulve. De træstave der ikke kan blive til parketgulve giver vi et ekstra liv og sammensætter dem til borde med fokus på træets årer og historie. Som kontrast bliver der ilagt en stribe af en anden træsort. Vi har sammensat et udvalg af forskellige sammensætninger af grundtræ og kontrasttræ:
Oak - Eg / Røget Eg
Midcentury - Teak / Mahogni

Add To Cart

Woodlivings sofaborde er baseret på det unikke træ vi får ind i værkstedet. Hvert bord bliver sammensat specielt med fokus på årene i træet og hvordan "spejlet" i træet harmonerer. Alle Woodlivings produkter er håndbygget på værkstedet i Humlebæk.

Woodlivings ‘Line’ serie af borde blive produceret af overskudstræ fra Junckers produktion af parketgulve.

Vi tror på håndværk og design går hånd i hånd. Med udgangspunkt i træ vi genbruger bliver hvert produkt unikt da det afhænger af det enkelte materieales egenskaber. Nogen gange får vi store partier ind, andre gange ganske små. Det gør at vi løbende skifter ud i farver, træsorter og sortiment som vi får genbrugt de partier vi har tilgængelige. Derfor kan vi ikke garantere at specifikke produkt og materiale kombinationer kommer igen.

Alle Woodlivings produkter er i deres natur unika og derfor forsynet med et serienr. på en kobberskive.

Du kan med dit unikke serienr. på dit Woodlivingprodukt undersøge dit bords historie og sammensætning af træsorter, samt se dets "fødselsattest" som beskriver processen og partiet af træ det er bygget ud af.

Selv kobberskiverne med det indgraverede logo er genbrugt af metal fra medicinalindustrien.


Ser du ikke lige den kombination du kunne ønske dig så udfyld formularen nedenunder og giv os besked!