Sofabord - 'Unik' - SBUAA002

Sofabord - 'Unik' - SBUAA002

2,950.00

Woodlivings ‘Unik’ sofaborde er produceret ud af træ fra staldene fra Gentofte Rideskole. Det er træ der har haft et langt liv med masser af karakter og patina. Vi giver dem et ekstra liv og sammensætter dem med fokus på træets årer og historie.

Add To Cart

Woodlivings sofaborde er baseret på det unikke træ vi får ind i værkstedet. Hvert bord bliver sammensat specielt med fokus på årene i træet og hvordan "spejlet" i træet harmonerer. Alle Woodlivings produkter er håndbygget på værkstedet i Humlebæk.

Woodlivings ‘Unik’ serie af borde blive produceret ud fra de partier af træ vi får ind som har en ekstra speciel histore. Om det er 400 år gammelt egetræ fra Holmen eller Staldbrædder fra Gentofte Rideskole fortæller de alle en unik historie. Den prøver vi så at give et ekstra liv og fremhæve ved konstruktionen af bordene.

Vi tror på håndværk og design går hånd i hånd. Med udgangspunkt i træ vi genbruger bliver hvert produkt unikt da det afhænger af det enkelte materieales egenskaber. Nogen gange får vi store partier ind, andre gange ganske små. Det gør at vi løbende skifter ud i farver, træsorter og sortiment som vi får genbrugt de partier vi har tilgængelige. Derfor kan vi ikke garantere at specifikke produkt og materiale kombinationer kommer igen.

Alle Woodlivings produkter er i deres natur unika og derfor forsynet med et serienr. på en kobberskive.

Du kan med dit unikke serienr. på dit Woodlivingprodukt undersøge dit bords historie og sammensætning af træsorter, samt se dets "fødselsattest" som beskriver processen og partiet af træ det er bygget ud af.

Selv kobberskiverne med det indgraverede logo er genbrugt af metal fra medicinalindustrien.