Handelsbetingelser hos Woodliving

1. Priser og Forbehold:

Alle priserne på siden er inklusive 25% moms. Woodliving tager forbehold for prisændringer, tastefejl, tekniske fejl og udsolgte varer. Vi forbeholder os retten til at annullere en ordre, såfremt der måtte være en fejl i prisen på vareren. Fragt- og leveringsomkostninger oplyses inden dit køb og er ikke med i prisen.

Prisen på en vare gælder 14 dage fra datoen for afgivelse af tilbud. Grundet anvendelsen af genbrugsmaterialer kan pris mv. Divergere over tid.

Ved større tilbud, skal endelig deadline med opgave accepteres af woodliving før, tilbuddet anses for godkendt.

Da vi arbejder med unikke materialer, kan vi ikke reservere eller genbestille materialerne. Dette vil sige at vi arbejder ud fra, først til mølleprincippet. den der godkender sit tilbud først og betaler har retten til materialerne.  

2. Produkterne:

Hos Woodliving arbejder vi med genbrugsmaterialer. Dvs. at vi gerne vil bevare det slidte og rå udseende, som materialerne har når vi modtager dem. Det betyder at ingen af vores produkter kan blive ens. De produkter, som fremgår af vores hjemmeside eller andre platforme, er derfor ikke mulige at reproducere fuldt ud identiske. Ønsker man sig f.eks. et ternet bord, vil vi lave et farveoplæg, som kunden vil se inden vi færdiggøre bordet. På den måde kan vi tilnærmelsesvis komme tættere på det udseende som kunden ønsker. Vi vil først lave et farve udkast, når det er lagt en ordre.

 

Ret til at ændre lidt på designet for at sikre et holdbart og stærkt produkt. F.eks. tykkelse, på en forstærkningsliste eller lignende. Da der er tale om specialproducerede varer med unikke egenskaber og som er kendetegnet ved woodliving.dk’s design og funktionalitet, forbeholder woodliving.dk sig ret til at træffe visse nødvendige og erfaringsbaserede design og funktionsmæssige beslutninger vedrørende udfærdigelsen og det endelige udseende af de konkrete varer.

 

Kunden har ansvaret for at kontrollere at mål på tegning stemmer over ens med hvad kunden ønsker.

Tegninger udarbejdet af Woodliving er ejerne deraf. Ikke uden skriftlig aftale med woodliving må disse videresendes til 3 mand eller bruges til andet end den pågældende opgave, som tegningen er udarbejdet til.

Er der nogle specielle krav til et produkts udformning skal dette informeres inden opgaven opstartes, ellers vil der blive pålagt en mer omkostning på den endelige regning. Dette kunne være at man ønsker en udskæring på en bordplade. Da dette kan være med til at give en merudgift grundet at vi igen skal overfladehandle allerede behandlet plade, vil denne udgift blive pålagt kunden.

Kunden har ansvaret for at produktet fysisk, grundet størrelse og form, kan komme ind, hvor det tænkes at skulle stå.

Da møblerne er lavet af genbrugstræ kan kunden forvente at træet giver sig eller udvider sig afhængig af fugt og omgivelser for den konkrete placering af møblet. Ved egen montering eller opsætning er kunden derfor ansvarlig for, at dette sker i overenstemmelsee med det anvendte materiale.

 

 

3. Betaling:

Hos woodliving modtager du en faktura på mail, hvor der vil står en bank nr. Som du skal overføre penge til.

Ved produkter, projekter eller kurser på over 50.000,00 kr ex moms, skal 50% betales upfront før opgave start.

I visse tilfælde vil der skulle kræves større betalinger upfront, hvis materiale udlæg er større end normalt.

Ved mangler i levering, kan der kun tilbageholdes beløb svarende til det enkelte del produkts pris og IKKE den samlede projektsum.

 

4. Afhentning af varer:

Det er muligt at afhente varer på vores værksted i Fredensborg.Hvis der ikke på forhånd er aftalt en afhentningsdato og klokkeslæt inden afhentning, kan vi ikke garantere, at varen er klar til afhentning på vores lager. Afhentningsdato skal derfor aftales med en af vores medarbejdere på info@woodliving.dk minimum 2 dage før afhentning, for at sikre sig at vi er klar når fragt firmaet ankommer.

Ved afhentning er det vigtigt, at du kontrollerer, at emballagen og varen er intakt. Det er naturligvis muligt at åbne emballagen og kontrollere varen inden du forlader vores lager.

Det er ikke alle varer der vil blive pakke ind, grundet dets udformning og størrelse.

Ved større special opgaver, vil der komme en yderligere merpris for indpakning, hvis kunden ønsker dette.

 

5. Fragt og levering:

Der er ikke gratis fragt på nogle af vores produkter.

Fragtbeløbet udregnes ud fra priser, som vi modtager fra vores samarbejdspartner.

Vores ventetid på fremstilling af produkter vil variere alt efter omfanget af kunder og aktive bestillinger. Man bør derfor spørge om et estimat på leveringsdato ved bestilling. Da vi kører med først til mølle, så kan vi ikke komme med et præcist estimat før selve bestillingen er lagt.

Der kan forekomme forsinkelser i produktionen, så denne tidshorrisont er kun et estimat og vi kan ikke holdes ansvarlige for evt. udgifter til håndværkere eller andet, ved forsinkelse.

Hvis du ønsker, at varen skal stilles et bestemt sted, uden kvittering for modtagelsen af varen, bærer du selv det fulde ansvar og risikoen for varen fra afleveringstidspunktet.

Såfremt woodliving modtager varer retur grundet forkerte eller mangelfulde adresseoplysninger, betaler køber selv eventuelle leveringsomkostningerne for en ny fremsendelse med vores leveringspartner til den korrekte adresse

 

6. Reklamationsret:

Hvis dine varer lider mangel, har du som forbruger 2 års reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få dine varer repareret, ombyttet eller pengene tilbage afhængig af den konkrete situation.

Ved modtagelse af fremsendte produkter, skal pakken åbens med det samme på leveringsadressen, hvorpå produktet skal gennemgås for skader sket under transport. Gøres dette ikke dækker evt. forsikring tegnet med vores fragtparnter ikke. Dette skal ske på leveringsdatoen.

Er der sket skader pga. fejl ved forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid, gælder reklamationsretten ikke. Har du konstateret en fejl eller mangel, skal du reklamere hurtigst muligt. Ved reklamation kontakt os på info@woodliving.dk

Har kunden bestilt et specielt bygget møbel og fortryder uden der er nogle fejl på produktet, så tager vi det ikke retur.

Da møblerne er lavet af genbrugstræ kan kunden forvente at træet giver sig eller udvider sig afhængig af fugt og omgivelser for den konkrete placering af møblet. Dette vil ikke give kunden ret til reklamation, da det forventes ved brug af sådant materiale.

7. Fortrydelsesret:

Hos woodliving har du 14 dages fortrydelsesret på vores standardprodukter, som fremgår af hjemmesiden. Fortrydelsesretten gælder fra den dag, du modtager varen. Fortrydelsesretten kan kun anvendes, såfremt varen tilbageleveres i samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis vi vurderer, at varen åbenlys har været taget i brug. Ved køb af varer udgøre den originale emballage en væsentlig del af varens værdi.

Ved benyttelse af fortrydelsesretten, betaler køber selv for eventuelle leveringsomkostninger i forbindelse med, at varen sendes retur. Sørg for, at varen er forsvarligt emballeret, når du sender den retur til os.

Med returvaren, skal der vedlægges en kopi af fakturaen. Så snart varen er modtaget og godkendt, overfører vi beløbet til din bankkonto hurtigst muligt. Tilbagebetalinger sker kun til det betalingskort, som er blevet benyttet under handlen. Vurderer vi, at betingelserne for fortrydelsesretten ikke er opfyldt, kontakter vi dig på din mail med en begrundelse.

Hvis varen ikke accepteres retur, kan varen afhentes på vores adresse eller fremsendes på egen bekostning.

Der forekommer ikke fortrydelsesret på specialbestillinger, som er produceret efter mål. 

Returnering foregår til: 
Woodliving

Humlebækvej 39

Fredensborg 3480

 

8. Persondatapolitik:

For at kunne sende varer til dig, samt yde den bedste service, beder vi dig oplyse navn, adresse, e-mail og telefonnummer, når du handler hos woodliving.

Oplysninger bliver behandlet fortroligt og videregives ikke til tredjemand.